Reparation af Computere

På vores professionelle værksted reparerer vi alle former for computere. Vi har et princip om at diagnose er gratis. Det betyder at du til hver en tid kan komme ind med din computer og få en gratis diagnose. Du vil få et tilbud på evt. reparation som du så kan sige ja eller nej til.

Computerreparationer Pris
Diagnose 0,-
Malwarebytes Antivirus Program 1 year license 349,-
Backup 599,-
Opdatering til Windows 11 599,-
Overførsel af data ved køb af ny computer 599,-
Rens af Playstation 4 Inkl. Ny Køle Pasta 599,-
Software fix (Windows eller mail problemer f.eks.) 599,-
Microsoft Office Licens 599,-
Hardware fix 799,-
Udekørsel og fix af PC/Printer/Wifi 799,-
Rens af PC/Laptop Inkl. Ny Køle Pasta 799,-
Win 10 reinstall inkl. 480GB SSD inkl. dataoverførsel 1499,-

 

Hvis du har et computer problem som ikke er listet ovenfor så ring til os på 70 60 40 45 eller skriv til os.

Computer Reparation: Professionel pc reparation på vores værksted

Velkommen til vores pc værksted, hvor vi reparerer alle former for computerproblemer med et smil og en solid dosis teknologisk knowhow. På vores professionelle værksted er vi dedikerede til at bringe din pc tilbage i topform. Og det bedste af det hele? Diagnosen er gratis!

Gratis diagnose

På vores værksted tror vi på, at vide, hvad der plager din computer, er første skridt i kampen om at få den op i gear igen. Derfor er vores første træk altid en gratis diagnose. Uanset om din computer har et alvorligt software problem eller er kommet ud for et uheldigt hardware uheld, analyserer vores kompetente medarbejdere problemet og giver dig en klar tilbagemelding.

Gå ikke glip af gratis diagnose!

Kom ind i vores butik i Vordingborg eller Stege med din computer og vi giver dig en nøjagtig analyse uden at tage en krone ud af din lomme. Afslutningsvis får du også et tilbud om reparation af din computer.

Tilbud på reparation

Efter at have lokaliseret problemet vil vores digitale eksperter præsentere dig for et tilbud på eventuelle reparationer, der skal udføres. Og her er det bedste - valget er dit! Du får friheden til at sige ja eller nej, uden nogen skjulte omkostninger eller uventede overraskelser.

Fleksibilitet i dine hænder

Beslutningen er din. Tag vores tilbud med åbne arme eller gå væk uden nogen forpligtelser. Vi tror på gennemsigtighed og respekterer din beslutningsproces.

Næste gang du har behov for computer reparation, kan du roligt kontakte os, vi tilbyder en effektiv og sikker pc hjælp, på baggrund af vores mangeårige erfaring med reparation af bærbare og pc’er, er du sikret en kompetent fejlsøgning og efterfølgende pc reparation.