Vi er iDevice

Vi ønsker ikke blot at være en virksomhed som leverer de rigtige varer hurtigt, nemt og billigt til vores kunder, vi vil også være bæredygtige mens vi gør det.

Læs mere om bæredytighed i iDevice >

Hvem er iDevice?

iDevice blev grundlagt i 2019 af Thomas Sindberg, der med en baggrund i miljø- og udviklingsarbejde, så potentialet for at skabe et bæredygtigt projekt i en dansk kontekst.

Det startede dog med at vi kravlede rundt på alle fire, under de lokales borde for at få sat deres computere, printere, netværk og deslige op. Snart fandt vi ud af at behovet var stort, ikke bare lokalt på Møn men naturligvis i hele landet. 

I 2022 kom Dennis Christensen med på holdet, der så mulighederne for at strømline processen og skære konceptet ind hvad iDevice er i dag: Køb, salg og reparation af Apple enheder.

Vi ønsker i vores butikker at skabe et lyst og rart miljø, hvor du trygt kan komme og få repareret, sælge eller købe din næste Apple enhed. For hver en iPhone, iPad eller Macbook vi sælger, frikøber vi 1 kvadrat meter dansk natur igennem Den Danske Naturfond. Det er det vi kalder Bæredygtighed i hånden.

iDevice teamet

Thomas Sindberg

Founder & Partner

Dennis Christensen

Co-Founder & Partner

Sigurd Alfred

Produkt Manager