Gaming stol guide - vælg den bedste gamer stol

En stol er ikke bare en stol. Slet ikke når det kommer til gaming - den er et vigtigt redskab med mange funktioner. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige model. Har du svært ved at gennemskue, hvordan du vælger den bedste gamer stol? Bare rolig, hos os får du hjælp til valg af gamer stol.

Hvad er en gamer stol?

Som navnet måske afslører, så er gamer stolen et møbel, der er designet specielt til gaming. Her er der lagt særlig stor vægt på design og - ikke mindst - komfort. 

Hvis du har et kontorjob, ved du sikkert, hvor stor betydning en god kontorstol har for dit arbejde. En god kontorstol giver dig den rette støtte, så du sidder ergonomisk korrekt, uden at få ondt i ryggen, skuldrene eller lignende. En god gamer og kontor stol opfylder mange af de samme behov. Faktisk er der også en del, som bruger gamerstole på kontoret, fordi de bare er så behagelige at sidde på! 

Et godt game kan ofte tage utallige timer. Derfor er det ikke helt lige meget, hvilken stol du sidder på. Gamerstolen giver støtte og medvirker til at opnå en ergonomisk korrekt siddeposition.

Se vores udvalg af gamer stole her.

Gamer stol - hvilken skal jeg vælge?

Der er en række funktioner og kvaliteter, du bør kigge efter, når du skal vælge din gaming stol. Her guider vi dig til, hvad du skal gå efter, når du vælger gaming stol.


 • Ergonomi
 • Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt ergonomi er, når du skal købe en gamerstol. En god gamerstol, der er ergonomisk korrekt, er kendetegnet ved at være designet til gameren. Her er det især vigtigt at vælge en stol, der kan tilpasses spilleren. Det vil sige, at sædehøjden, ryglænet og eventuelle armlæn skal kunne justeres. 

  Det er altså ikke meget ved at købe en billig gamer stol, for den vil uden tvivl hurtigt forårsage en øm ryg eller dårlig nakke. Stolen vil uden tvivl blive brugt meget. Derfor er det værd at bruge lidt ekstra tid og penge på at finde den helt rigtige stol, som kan tilpasses gameren.


 • Kapacitet og kvalitet
 • En god gamer stol skal være bygget af kvalitetsmaterialer, så den kan holde i mange gode gamer-år. Igen er det slet ikke værd at købe en billig gamerstol, for ofte er kvaliteten også derefter. Det er de færreste gamere, som sidder musestille. I kampens hede kan det ofte gå vildt for sig - det skal stolen også kunne klare, og det kan kun en kvalitets stol. 

  Derudover skal du kigge på stolens kapacitet. På markedet findes der både junior gamer stole og gamer stole til voksne. Det er meget forskelligt, hvor stor en maks. vægt de forskellige stole kan bære - også for gaming stolene til voksne. Derfor er det en rigtig god idé at undersøge stolens maks. kapacitet, inden du køber den. Er du eller dit barn i voksealderen, kan du også overveje, om du skal købe en gaming stol junior, som han eller hun kan bruge i nogle år, eller om du skal købe en, som kan justeres løbende.

 • Polstring
 • Gamer stole findes med forskellige polstringer. Her vil du ofte støde på materialer som for eksempel nylon og PU-læder. PU-læder udmærker sig ved at være slidstærkt, behageligt og åndbart. Derfor passer det til langt de fleste gamere. 

  Åndbarhed og varmeafledning er essentielt for en god gamer stol. Hvis polstringen er af dårlig kvalitet, vil stolen hurtigt blive ubehageligt varm og fugtig. Her er det godt at gå efter stole med mesh, som leder varme og sved væk fra stolen for den største komfort.

 • Stil
 • Alle gamere har sin egen personlige stil. Derfor er det ikke helt uden betydning, hvordan stolen ser ud. Derfor skal du også tage højde for det personlige udtryk, som kommer helt an på dine præferencer og spillestil.

  Er en klassisk, sort og blå gamer stol lige sagen eller falder en flammende rød gamer stol mere i din smag? Stolen er en del af gamerens identitet.

  Nordic Gaming og Cougar gaming stole

  Hvis du vil have et godt råd, så skulle du tage og kigge på vores udvalg af Cougar gaming stole og Nordic Gaming stole. De laver nogle af de bedste modeller på markedet, som forener komfort med stil. Derfor fører vi dem naturligvis hos Lootbox.

  Vores udvalg af gaming stole fra blandt andet Cougar og Nordic Gaming byder på et bredt udvalg af fede designs og farver, der helt sikkert falder i din smag. Se vores store udvalg online eller kom ned i vores butik i Stege.

   

  Hvilken gamer stol skal jeg vælge? Få hjælp hos os!

  Hos Lootbox på Møn står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste gamer stol til dig. Kom ned i butikken og få en snak - så er du sikker på at få det helt rigtige gamer udstyr med hjem.


  Vi ses hos Lootbox på Møn!