Lootbox Skifter Navn til iDevice 🌳

Lootbox Skifter Navn til iDevice 🌳
Lootbox Skifter Navn til iDevice
Samme ejer, samme gode service

Du er en vigtig del af den historie jeg gerne vil fortælle dig nu!

Jeg startede Lootbox tilbage i 2019 som en online gamer butik fra mit lille kontor hjemme på Vestmøn. Efter en svær tid med kærestebrud og Corona epidemi, fandt jeg hurtigt ud af at jeg var nødt til at stå op til noget andet end et hjemmekontor. I starten af 2020 lejede jeg derfor et lokale på den nedlagte Sukkerfabrik i Stege. 

Der gik ikke mange uger før det bankede på de store blå døre. Nogen havde fundet ud af hvad jeg lavede og ville have mig til at se på deres computere eller købe gamer udstyr. Dette begejstrede mig og ansporede de næste skridt i Lootbox’s udvikling.

I sommeren 2020 fandt jeg en lille ledig butik i hovedgaden i Stege på Møn, og det blev startskuddet til Lootbox som en rigtig butik. Det blev taget godt imod og jeg kunne i 2021 udvide ind i nabobutikken. At alt dette overhovedet var muligt midt i en Corona tid var fordi du som online kunde og ikke mindst kunde i Møn-butikken bakkede op om projektet.

Med mange gode input fra lokale og online kunder, har jeg løbende tilpasset forretningen til hvad den er i dag. I 2022 besluttede jeg at tilføre yderligere kræfter til den spirende forretning, og indgik partnerskab med Dennis Christensen, der er ekspert i Apple produkter og visuel identitet. Vigtigst af alt deler Dennis og jeg visionen om hvad iDevice kan blive til. Sammen åbnede vi butik #2 i Vordingborg, hvor vi foldede det nye koncept ud. 

Vores plan er at udbrede konceptet der startede på Møn til andre byer. Med navneskiftet understreger vi bevægelsen videre fra at være en Gamer-butik til at være en elektronik butik med fokus på bæredygtighed og genanvendelse af primært Apple enheder. Det er denne udvikling der nu resulterer i navneskiftet til iDevice – Bæredygtighed i Hånden.

Det kan måske virke som en lille ting, men for os markerer det starten på et nyt kapitel. Vi glæder os og vil gerne fejre det med dig fredag d. 5 april 2024, hvor vi officielt skifter navn. Her vil der være en masse gode tilbud i butikkerne og online.

Dette kommer der naturligvis en mail ud om snarest, stay tuned!

Tak for at være kunde hos os online, på Møn eller i Vordingborg. Det er afgørende.

Alt det bedste fra Thomas og iDevice-Teamet.
Dennis, Sigurd, Nicklas & Kim

Læs næste

Bæredygtig Elektronik

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.