Reparation

De 5 hyppigste skader på iPhones

iPhone Reparation

Håndtering af Typiske iPhone Problemer: Fra Knuste Skærme til Batteriproblemer og Vandskader

iPhone er kendt for sin imponerende teknologi og ydeevne, men som enhver elektronisk enhed er den ikke immun over for problemer. Mange iPhone-brugere står over for almindelige udfordringer som knuste skærme, batteriproblemer og endda vandskader. Her gennemgår vi de typiske udfordringer vores kunder stå med.

1. Knust Skærm
En smadret skærm kan virke som en katastrofe, men det er en almindelig udfordring for mange iPhone-brugere. Dette er den hypigste årsag til et besøg på Lootbox' værksted. Nogle gange er det tydeligt at se, da skærmen er fysisk smadret, men der kan også ske det at det er selve LCD'en inde bagved som er gået, og det kan man ikke altid se. Skæmen kan sagtens være uden skader, samtidig med at LCD'en er gået og er helt sort. Da skærmen sidder sammen med LCD'en skal den skiftes. Du kan se vores reparationspriser her ->

2. Batteriproblemer
Batteriproblemer kan være frustrerende, især når din iPhone tømmes hurtigere end normalt eller slukker uventet. Først og fremmest er det værd at overveje en kalibrering af batteriet. Dette gøres ved at aflade telefonen helt og oplade den til 100%. Hvis problemet fortsætter, kan det være tid til at udskifte batteriet. Vi skifter batteri på de iPhones vi sælger når det kommer under 85%. Under Indstillinger - Batteri - Batteritilstand kan du se den tilbageværende maks. kapacitet på dit batteri. Heldigvis er batteriudskiftning på en iPhone en af de billigere reparationer.

3. Vandskade
Uheld sker, og en pludselig dukkert i vand kan føre til alvorlige konsekvenser for din iPhone. Hvis din enhed er blevet udsat for vand, skal du undlade at tænde den og straks tørre den forsigtigt med et håndklæde. Placer den i en beholder med tørris eller ris, der kan absorbere fugt. Undgå brug af en hårtørrer eller opvarning, da dette kan forværre skaden. Når vi får en vandskadet iPhone ind skiller vi den ad og tørrer den helt igennem. Herefter kan vi test hvad der er ødelagt. Ofte ryger skærmen på en vandskade, men man kan også være uheldig at selve CPU'en er gået, og så er det ikke værd at redde, med mindre det er en meget dyr udgave.

4. Softwareproblemer
Softwareproblemer kan resultere i frysninger, langsom ydeevne eller endda uventede nedlukninger. Hvis din iPhone oplever disse udfordringer, kan en simpel genstart ofte løse mindre problemer. Opdatering af din enhed til den nyeste iOS-version kan også rette fejl og forbedre stabiliteten. I nogle tilfælde kan man ikke få lov til at genstarte sin iPhone og der skal lidt skrappere metoder til. Vi benytter programmer der ofte kan få din iPhone til live igen og samtidig få lagt nyeste software ind. Vi kan også hjælpe med at optimere din telefon med de rigtige indstillinger, så den kører optimalt.

5. Signalproblemer
Dårlig mobilsignal eller konstant tab af Wi-Fi-forbindelse kan være udfordrende for enhver iPhone-bruger. Placering og netværksproblemer kan ofte løses ved at genstarte telefonen eller flytte til et område med bedre dækning. Hvis problemet vedbliver, kan det være nødvendigt at nulstille netværksindstillingerne. Er det 4G/5G netværket der ikke virker kan er det en god ide at kontakte dit teleselskab. Wifi problemer kan i nogle tilfælde skyldes en dårlig wifi antenne. Hvis du har problemer med wifi på din iPhone kan du kigge ned i en af vores butikker.

Vi fikser hver dag en lang rækker forskellige problemer med iPhones, herunder bagglas skift, kamera udskifning og noget så simpelt som rens af højtalere der kan laves for bare 200kr. Kig ned i en af vores butikker eller se vores priser på iPhone reparationer her ->

Læs næste

5 gode grunde til at bruge PanzerGlass™
Bæredygtig Elektronik

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.