Hvad skal jeg købe?

Du kender det måske allerede. Du sætter dig ved en vens computer, og du spiller langt fra ligeså godt som på din egen. Det handler ikke kun om at du er mest vandt til dit eget setup og indstillinger, men også om kvaliteten af det udstyr du benytter.

Pro gamere ville stadig være gode på din vens computer, men de er bedst på deres egen. Det er derfor de altid har deres egne setup med til turneringer. Dertil kommer at de skal kunne stole på deres udstyr. Det er som professionelle cykelryttere, de er stadig gode på deres bedstemors cykel, men de er så gode at selv små finesser, små ekstra kvaliteter i udstyret vil blive udnyttet. Derfor kører de på det bedste. Samme med pro gamere.


Kvalitet betyder måske mindre hvis man bare er casual gamer og spiller engang imellem, men hvis man vil ud af bronze eller silver sumpen*, så kan det rigtige udstyr gøre en stor forskel. Måske vil man bare have en bedre spiloplevelse, og det giver det gode udstyr dig. 

Udover en direkte kablet internetforbindelse er top 4 indenfor gaming:

En kraftig computer er essentiel, og det er helst ikke her man skal gå på kompromis. Musen og keyboardet er din direkte forbindelse med spillet, de skal være responsive og stabile. Høretelefonerne er især vigtige da lyd er en ekstrem vigtig dimension i spillet. Ikke bare er det vigtigt at kunne kommunikere knivskarpt med dine medspillere, du skal også kunne høre fjendens fodtrin i nærheden.

Alt det andet er også vigtigt for den gode gamer oplevelse, men hvis du vil gøre en forskel er det der du skal sætte ind. Derefter kan man opgradere sin stol, sin skærm og andet.

Læs vores guide til hvordan du vælger den rigtige gamer computer og gaming stol. Eller klik på billederne nedenfor.

 


*Indenfor nogle genrer af online spil f.eks. mobas (League of Legends, Dota 2, Heroes of The Storm, Rainbow six siege, Csgo) er spillernes ranks ofte defineret udfra bronze, silver, gold, platinum, diamond osv. Som lidt mere seriøs gamer vil man helst gerne ud af bronze :)